Desværre ikke som forventet

Jeg havde virkelig glædet mig til at prøve Airfloss, men desværre levede den ikke op til mine forventninger. Jeg synes ikke, at den kunne hamle op med tandtråd. Den kan godt fjerne madresterne, men det tog længere tid end med tandtråd, hvilket også medførte at en påfyldning af vand kun nåede halvdelen af munden, og ikke munden to gange, som instruktionsbogen skrev. Derudover synes jeg, at det var svært at ramme mellemrummene mellem kindtænderne. Jeg tror, at med et konstant tryk i stedet for stød af vand og luft, så var den blevet nemmere at styre. Jeg tror dog, at den er et godt alternativ til folk, som har bøjle på tænderne og ikke kan bruge tandtråd. Men jeg synes, at den ligger godt i hånden og lavet af nogle gode materialer, derudover er den nem at betjene, så med nogle småjusteringer  kunne den nok blive rigtig effektiv.