..Så rene tænder har jeg sku ikke haft, siden sidste tandlægebesøg!!

Jeg modtog min Sonicare Airfloss mandag 2. juli. Jeg pakkede den op med, entutiasme som et fødselsdagsbarn med en nyerhvervet gave. Den blev hurtigt sat til ladning, og kunne bruge den samme aften.

Mandag aften:

Jeg havde kort læst nogle kommentar herinde, og tænkte at det var gode råd til at starte med, bl.a. at lukke munden for at undgå sprøjt. Først blev jeg en smule nervøs, da jeg lavede et prøve tryk, og så hvor stort et ryk det gav, når den sprøjtede. Allerede efter overmunden, så jeg alt den skidt, og tandsten der blev renset af, det var så tydeligt mod den hvide vask! Jeg blev helt overrasket over følelsen af, hvor glatte mine tænder pludselig var.

Tirsdag morgen:

Selv efter en hel nat, føltes mine tænder fantastisk rene. Jeg brugte endnu engang min "SA" og lagde mærke til hvordan mine mellemrum faktisk blev tydeligere, og hvordan tandbørsten pludselig blev mere i stand til at rense i dybden. Hele dagen på arbejde var mine tænder glatte og pæne, selv efter frokost og kage var der intet der blev tilbageholdt imellem mine tænder som der plejer!!

Tirsdag aften:

Det skal siges, at de to første gange jeg brugte "SA" blødte det en lille smule, men denne gang var der intet. Det virker til, at vinklen på sprøjtehovedet mod mellemrummene har en betydning for belastningen af tandkødet, dvs hvis man desuden holder sprøjtehovedet en smule væk fra tandkødet, så bliver resultatet endnu bedre.

Onsdag morgen:

"SA" virker allerede som en integreret del af min tandbørstning, jeg har meget små mellemrum hvilket har betydet, at jeg har svært ved at bruge tandtråd, da det altid vil sidde fast, eller flosse mellem hver tand.... Derfor er det en fornøjelse endelig at have fundet en løsning.

Onsdag aften:

Jeg havde læst, at "SA" kun er til brug udenpå tænderne, da den ikke må vendes på hovedet osv. Dum som jeg nogle gange er, tænkte jeg at jeg kunne lade det komme an på en prøve! Jeg sænker mit hovede, vender "SA" om, og starter med overmunden - Det går kanon, der er ingen smerte, ingen problemer! Jeg sænker mit hoved yderligere og vender "SA" om igen, og tager undermunden - Godtnok en smule svært med de bagerste kindtænder, men bliver hurtigt lige så nemt som det udvendige af tænderne. Nu sagde jeg godtnok at jeg er dum, men denne gang har jeg ikke fortrudt mit forsøg, tværtimod er resultatet at mine tænder føles lige så glatte og rene bagved, som foran!!

Torsdag morgen:

Jeg har endnu ikke børstet tænder, da jeg skal til tandlæge senere i dag, kan jeg lige så godt vente til jeg har spist frokost. Jeg er spændt på hvad min tandlæge siger, og glæder mig til at vise ham min "SA".

 

Jeg vil give ret til den del af forsøgsgruppen der snakker om et mindre sprøjtehoved, den kan godt virke lidt voldsom stor. Desuden vil jeg pointere risikoen ved ikke at lukke munden under rensningen, det betyder spejl vask hver dag! Vandtanken kunne desuden være en smule større. Alt i alt, er jeg dog kanon tilfreds indtil videre :D