En device der er kommet for at blive

Normalt er jeg bestemt ikke overstrømmende, men jeg er meget begejstret for Airflossen. Det er sikkert rigtigt at den hverken erstatter gniden og gnubben eller tanlægebesøg, men som alternativ for tandtråd, holder den langt hen ad vejen. Med mine tænder er det en noget akrobatisk øvelse at få selv den tyndeste tandtråd ind, når endeligt jeg får tandtråden ned til tandkødet, gør det ondt og bløder.

Det bløder måske ogsålidt med Airflosssen, men det gør da i det mindste ikke ondt.

Jeg har prøvet med flere blokerede madrester efterhånden. Lidt salat, et stykke nød osv. Efter en tur med Airflossen var der ikke behov for at gøre mere. Hvis folk udfører større entreprenøropgaver hver dag, dybt i tandlommerne, tror jeg de gør mere skade end gavn. Jeg er overbevist og vil gerne anbefale Airflossen til alle der gider høre på det. Den er nemlig rigtig god, men lige som den elektriske tandbørste nok ikke for alle.