Ingen blod og meget rent!

Nu har jeg brugt min Sonicare AirFloss, siden d. 2 juli.

I torsdags var jeg ved tandlægen. Jeg havde desværre et enormt hul i min ene fortand der skulle lappes, hvilket var resultatet af en meget ringe anvendelse af tandtråd, da jeg har meget små mellemrum, og ikke orkede at kæmpe med flossende tandtråde mellem hver tand... Forhåbentligt slipper jeg for rodbehandling, men det var dælme tæt på. Til gengæld havde jeg min Sonicare AirFloss med, og min tandlæge var meget begejstret, og mente tydeligt at kunne se en forskel mht. tandsten, og "rester" mellem tænderne. Han sagde at det måske endda kunne gå hen og blive min redning!

Det skal siges, at jeg på trods af mine ringe tænder, har noget meget stærkt og sundt tandkød. Da jeg brugte Sonicare AirFloss første gang, blødte det en smule, men det gjorde hverken ondt, eller dunkede på samme måde som når jeg brugte tandtråd. Efter ca. 3 gange, fik jeg lugtet lunten, med vinklen imod mellemrummene - det har betydet at det faktisk ikke har blødt siden! Jeg bruger Sonicare AirFloss indvendigt og udvendigt for maksimal rensning (jo jo, det kan lade sig gøre!) min teknik er simpel, bevæg hovedet og ikke apparatet, da den skal være i lodret position! Jeg vil sige, mine tænder føltes dobbelt så rene som normalt, bare ved at bruge Sonicare AirFloss udvendigt, men efter jeg er begyndt at bruge den indvendigt føles mine tænder ikke bare dobbelt så rene som før, men 10 gange renere mindst!