Ikke fuldstændig tilfreds

Jeg har nu brugt den nye Airfloss i et stykke tid, og første indtryk var vældig godt. Jeg ser bestemt muligheder med dette produkt. Dog er jeg lidt skuffet over den. Jeg har desværre oplevet, at den er for voldsom mod mit tandkød. Tit når jeg bruger den, begynder det at bløde flere steder fra tandkødet. Jeg har ikke umiddelbart meget følsomt tandkød, og går til tandlægen regelmæssigt, og han har ikke bemærket noget der ikke var som det skulle være. Jeg har nok ikke brugt den lige så meget, som andre her på sitet, men det er nok fordi jeg er blevet afskrækket lidt for at bruge den. Jeg synes absolut det er en god ide, og jeg vil da også fortsætte med at bruge den, da jeg har oplevet at den kan fjerne kødrester mellem et par af mine tænder, hvor normal tandtråd ikke har været mulig. Og hvem ved, det kan jo være det bare er mig der har oplevet disse problemer, og det kan være at jo mere jeg bruger den, jo mindre bløder det og til sidst holder det op.