Har prøvet Sonicare AirFloss

Efter at have prøvet SoniCareFloss nogle gange, må jeg sige at jeg ikke er imponeret af dens effektivitet.

Hvis ens tandmellemrum sidder tæt, så sprøjter der vand ud over det hele-i ansigtet og overalt, på grund af vandtrykket fra "dysen".

Jeg hører til dem, der bruger tandtråd, helt op imellem tandbuerne. For dér sidder nemlig meget "snavs" og føderester. Jeg har prøvet efter med tandtråd, efter jeg har anvendt SoniCare AirFloss, og der sidder stadig snavs. SoniCare Airfloss kan heller ikke fjerne større ting, som kødtrevler , med videre.

Jeg er parat til at levere den tilbage. Den bliver aldrig et hit hos mig.Desværre.

Og jeg synes at den er en falsk tryghed. For det er nemlig vigtigt at fjerne plak og snavs fra tandmellemrummene.

For mennesker, der ikke kan bruge tandtråd, kan soniCare Floss dog være bedre end ingenting.