Overordnet positiv over Airfloss

Jeg har nu brugt airflossen et par uger og er indtil videre overvejende positiv over den. Det tæller ned at der kun er et mundstykke med, at vandtanken ikke er større og at låget til vandtanken nemt åbner sig. Tilsidst så sprøjter det stadig en del når man bruger den, men det bliver mindre og mindre. Jeg går sjældent til tandlæge og bruger aldrig tandtråd, så om den er bedre end tandtråd ved jeg ikke. Men for mig som synes det er alt forbesværligt at bruge tandtråd må det alt andet være bedre at bruge airflossen end slet ikke noget.

Efter at have brugt den et par uger nu, synes jeg at kunne se en forskel på mit tandkød, ligesom om det sidder bedre til tænderne og det ser meget sundere ud. Jeg oplever stadig fornemmelse af at den ikke rigtigt kan trænge igennem hvis tænderne sidder for tæt, men en anden i forummet foreslog at holde mundstykket lidt væk fra tænderne og det synes jeg virker fint. Jeg har endnu ikkke oplevet at der sad noget fast som den ikke kunne fjerme men nok mest fordi der bare ikke har siddet noget fast overhovedet.

Jeg bruger den hver aften, 2-3 sprøjt i alle mellemrum og det er jo væsentligt mere og nemmere end med tandtråd.

Desværre tror jeg at med tiden så ryger den ind bagved, lidt ligesom med andre køkkenmaskiner som juicepreeseren, vaffeljernet osv. De var supergode da man lige købte dem men de bliver lidt til overs med tiden. Men indtil videre er jeg altså overordnet tilfreds med de nævnte ønsker om et ekstra mundstykke og plads til lidt mere vand i tanken.